VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДУНАВ-ДОБРУДЖА ОСТАВА НА ВЕЛИКИ ЧЕТВЪРТЪК

Футбол

На Велики четвъртък, 28 април, ще се проведе срещата между отборите на Дунав и Добруджа от 26-ия кръг на "Б" група. Тя започва от 17 ч. на Градския стадион в Русе и ще бъде предавана пряко по Диема спорт.


През миналата седмица двата клуба са подали съответните заявления мачът да се проведе в почивния Разпети петък, заради очаквания интерес и съответно по-голямото удобство за феновете от Русе и от Добрич. Налице е и съгласие на органите на МВР да охраняват тогава.
Целта на ръководството на Дунав е и двубоят да е по едно и също време с другия важен такъв за крайното класиране в челото на втория ешелон - между Нефтохимик и Поморие в Бургас.
Въпреки това от Българския футболен съюз е получен отговор, че промяната е невъзможна, тъй като е заявен интерес за пряко излъчване. ФК Дунав се съобразява с решението на БФС и кани повече русенци да са заедно с "драконите" в поредната им важна крачка по пътя към мечтаното завръщане във футболния елит на България. Билетите ще бъдат пуснати в продажба след 15 ч. на 28 април. Sportal.bg

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter