VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ВСИЧКИ ФИНАЛИСТИ В ЦАРСКИЯ ТУРНИР ПО ТЕНИС ЩЕ ПОЛУЧАТ ТАБЛЕТИ ОТ ВИВАКОМ

Футбол

Таблети ще получат всички финалисти във второто издание на международния турнир по тенис “Royal cup”  в Албена. Големите награди са предоставени от мобилния оператор Виваком.


Шампионите ще си тръгнат от престижния турнир със Samsung Galaxy Tab E 9.6 (цвят бял), а техните подгласници с таблет Huawei mediapad t1 7.0 pro (цвят шампанско). Призьорите ще получат красиви купи и предметни награди, а за участниците домакините от ваканционно селище “Албена” традиционно ще организират парти с огромна торта и щафетни игри с аниматорите в курорта. 
Турнирът за момичета и момчета до 9, 10 и 11 години ще се проведе от 6 до 8 май на кортовете в тенис център “Калиопа”. Тази година организаторите ще проведат и състезания в две нови възрастови групи до 13 и 14 години, които заедно с турнира при 12-годишните ще се проведат от 24 до 26 юни. За втора поред година официална топка на турнира е Babolat, а сред официалните партньори на проявата е и община Балчик.
Royal cup се провежда под патронажа на Симеон Сакскобурготски и неговото семейство. В първото издание през миналата година се включиха тенисисти от близо 10 държави. Заявка за участие вече са направили таланти от Румъния, Кипър, Молдова, България и др. страни. Записванията стават на имейл
iliya.atanasov@albena.bg. Фотогалерия от първото издание може да бъде разгледана във фейсбук профила facebook.com/tennisinalbena. Наредбата за участие в турнира е публикувана в секция Спорт в сайта albena.bg ТУК.

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter