VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

КРИСТИЯН ПЕТКОВ ИЗГОРЯ ЗА МАЧА С БОТЕВ (ГЪЛЪБОВО)

Футбол

Нападателят на Добруджа Кристиян Петков ще пропусне съботния мач със състава на Ботев (Гълъбово) на стадион “Дружба” от поредния кръг на “Б” футболна група. Талантливият футболист е наказан с лишаване от състезателни права за една среща и глоба от 75 лева заради червения картон, който получи миналата седмица на мача с Поморие, завършил с победа за тима от крайморския град с 1:0. 


На последното си заседание Дисциплинарната комисия към БФС е наложила две наказания за общо 500 лева на Добруджа. Причината за тази санкция е нерегламентирано използване на бомбички от феновете. Комисия наказва Добруджа с 250 лева. Санкция със същия размер се налага на добричкия клуб и за хвърлени предмети. Припомняме, че в Поморие жълто-зелените” записаха 11-ата си загуба от началото на първенството. С актив от 14 точки те заемат предпоследното 15-о място в класирането. До края на шампионата остават 11 кръга, а момчетата на Радо Димов са на 6 точки от зоната на спасението.

Снимка Александър Стоянов, CenterSport.org

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter