VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ЛЕВСКИ ОСВЕТИХА ОБНОВЕНИЯ ФЕН-КЛУБ В ДОБРИЧ

Футбол

Обновеният фен-клуб на Левски в Добрич бе официално осветен и открит в събота, 20 февруари.


На събитието присъстваха настоящият председател на Националния клуб на привържениците Степан Хиндлиян и бившият Владимир Владимиров – Гугутката, членовете на управителния съвет на Тръст „Синя България” Тони Джамбазов, Иво Тасков, Никола Бушняков и Тодор Тодоров, представители на София-Запад и Ултра Варна. Двама италианци, привърженици на Лацио, също взеха дейно участие в празника в Добрич.
Лациалите бяха в Истанбул, където в четвъртък „орлите” играха с Галатасарай в Лига Европа, след което пристигнаха в България, за да подкрепят Левски срещу Лудогорец.
Клубът бе осветен от отец Стоян Димов, който също е левскар и разказа доста любопитни истории за любимия отбор.
След официалната част празникът продължи да ранни зори в комплекс „Резиденция”.
Страхотен жест към един левскар в беда направиха от Ултра Варна. Диск с всичките им песни, включително и най-новата „За Левски аз на всичко съм готов”, се продаваше благотворително, а всички събрани средства ще бъдат дарени за лечението на 25-годишния Илко Панайотов, който е будна кома след пътен инцидент.
Следващата съвместна инициатива между левскарите в Добрич, Националния клуб на привържениците и Тръст „Синя България” ще бъде изграждането на паметник на Димитър Списаревски в родния му град за 100-годишнината от рождението му – 19 юли 1916 година.
„Списаревски е един от най-големите герои, родени в Добрич, и заслужава да има паметник, а не просто паметна плоча. Времето ни притиска, но има готов проект и скулптор и можем да успеем, разбира се със съдействието и желанието на местната власт”, коментира Тони Джамбазов от Тръст „Синя България”, който посети мястото, където е паметната плоча на големия герой на сградата на Научно-техническия съюз.
"Инициативата ще прерасне в национална кампания и ще направим всичко възможно, за да я доведем до успешен край", категоричен е Джамбазов. Текст и снимка ИА Добруджа

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter