VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ПОВЕЧЕ ТЕНИС НА МАСА И БРИДЖ В АЛБЕНА ЗА СЕЗОН 2016

Тенис на маса

Повече състезания по тенис на маса и бридж включва календара за 2016 г. на най-големия спортен ваканционен комплекс у нас Албена. В курорта ще бъдат излъчени шампионите от държавните индивидуални първенства по тенис на маса при мъжете и жените от 5 до 8 май.


Деветото издание на международния фестивал при децата, юношите и кадетите ще бъде от 23 до 26 юли. Веднага след това стартира и 18-ия международен турнир по тенис на маса Albena Open със стотици елитни участници от десетки държави. Родната ни федерация отново гласува доверие на домакините, като включи в календара си на 14 и 15 октомври да се проведат държавните отборни първенства на Висшата лига при мъжете и жените, както и срещите от Северна "А" група при мъжете. На 15 и 16 октомври спортният отдел в курорта отново инициира третото издание на международния тенис турнир "Есенна Албена".
Бридж проявите започват със "Зимна Албена" в хотел "Бор" в Боровец" от 2 до 6 март. Новият международен турнир "Великден" ще се проведе от 29 април до 1 май. Традиционният 34-и летен бридж фестивал е насрочен от 28 юни до 10 юли. Деветата бридж ваканция в Приморско ще бъде от 30 август до 6 септември, а второто издание на международния бридж турнир "Есенна Албена" е заложен в календара от 14 до 16 октомври.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter