VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

НАЦИОНАЛИТЕ ОТНОВО НА ЛАГЕР В ДОБРИЧ

Лека атлетика

Националните състезатели по лека атлетика ще имат възможност да тренират в зала „Добротица” в Добрич от 25 януари. Лагерът на тима ще продължи до балканското първенство в Истанбул на 27 февруари.


А в месеца, в който атлетите ни ще бъдат в североизточния град, ще се проведат и националните шампионати за всички възрасти в зала. Състезателният тур започва на 16, 17 и 18 февруари, когато ще се излъчат шампионите за младша възраст, момичета и момчета под 16 г. Първенствата на България за старша възраст, мъже и жени са насрочени за 19 и 20 февруари.

„Въпреки че температурите в залата не са от най-високите, заниманията ни преминават по график и очаквам след пристигането на националите отоплянето на спортният обект да стане регулярно. Именно поради тази причина да тренират в залата, за да опознаят трасето, идват епизодично атлети от близки градове - Варна, Тервел и Силистра, коментира пред БГАтлетик треньорът в СКЛА „Добруджа” – Добрич Милен Петров. - Напливът ще бъде в началото на февруари, а като домакини на шампионати сме длъжни да предложим на гостите варианти за настаняване и нощувки. След като в предните няколко години се справихме с организацията, надявам се и сега да нямаме сериозни проблеми в това отношение.”

 

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter