VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЧЕРНО МОРЕ И ЛОКО ГО СА ВОДАЧИ НА ГРУПИТЕ В ТУРНИРА "БАЛЧИК КЪП"

Футбол

Ясни са групите за турнира „Балчик Къп”, който ще се проведе от 6-и до 16-и февруари, съобщи организаторът Емил Тодоров - Зелето. Двубоите ще се играят на терените в Албена и Балчик.


Водачи в групите ще са Черно море и Локомотив ГО. В едната група попаднаха тимовете на Черно море, Дунав Рс, Ботев Враца и Интер Плачи дол. В другата група са Локомотив ГО, Черноморец Бч, Балкан Ботевград и Академия Кишинев.
Победителите от двете групи играят финал, а заелите втори места малък финал. Останалите места в крайното класиране ще бъдат разпределени след директни мачове между заелите трети и четвърти места в групите.

Снимка Александър Стоянов, centersport.org

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter