VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРУДЖА СТАРТИРА ЗИМНАТА СИ ПОДГОТОВКА

Футбол

Добруджа започна зимната си подготовка с 14 футболисти. Първата тренировка на отбора се проведе на игрището с изкуствена настилка под обилен снеговалеж. Единственото ново попълнение на този етап е Александър Попов, който идва от Калиакра (Каварна).


До края на седмицата се очакват още състезателите, които ще подсилят отбора. Преди първото занимание за 2016-а, феновете поднесоха топла добруджанска пита и пожелаха успех на футболистите. Добруджа ще се готви изцяло в Добрич. Първите три контроли са до края на януари. Също така стана ясно, че треньорът на вратарите Калоян Чакъров напуска отбора, поради семейни причини.

Снимки: centersport.org

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter