VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ИЗИДА С ОФИЦИАЛНА ИНФОРМАЦИЯ ПО ПОВОД ПОСЕЩЕНИЕТО НА МАЛКИТЕ ФУТБОЛИСТИ ПРИ КМЕТА

Футбол

"Във връзка с публикуваната новина МАЛКИТЕ ФУТБОЛИСТИ НА ДОБРУДЖА ПОЗДРАВИХА КМЕТА НА ДОБРИЧ ПО СЛУЧАЙ НОВА ГОДИНА,  искам да поясня, че това са деца от школата по футбол на Изида, която работи от девет години и вече втора година работи съвместно с школата на Добруджа", заяви в писмо до "Център спорт" собственикът на "Изида" ООД Младен Матеев.


"Такъв футболен клуб ФК “Добруджа 2006“, какъвто е цитиран в статията, не съществува. Това е един от отборите на школата, а именно на набор 2006. ОБЩИНАТА е била подведена и съответно Ви е подвела с публикацията на официалната си страница.

Що се отнася до бъдещето на футбола, добре беше  да се знае, че това бъдеще се гради в Изида почти деситилетие насам с една единствена цел – съхраняването и развиването на детския и ученически спорт, в частност футбола, който през 2005 година почти не съществуваше. Затова и ФК “Изида“ няма представителен мъжки отбор, но за да могат трениращите да участват в официални футболни срещи от календара на БФФ, се наложи да регистрираме клуб. По-късно усъвместихме  състезателните дейности на двете школи в града. Също така на Общината е известно,че ФК “Изида“ не получава средства от предвидените за клубовете в град Добрич.

Приходите за финансиране на дейността са от таксите, които заплащат родителите на спортуващите и дотиране на дейността в размер между 50 000 до 70 000 лева годишно от „Изида“ ООД. В последните години се появиха и дарители, които дариха екипировка на някои от възрастовите групи.

В момента в школата на Изида работят като треньори Светослав Кръстев, Димитър Недялков, Венци Желев и Борис Минков, който работи от самото основаване и той бе причината да бъде създадена школата. Това може всеки да провери в справката от НОИ.

Смятам, че е редно тези, които сътвориха ситуацията трябва да намерят сили да се извинят на всички, които излъгаха и обидиха", добавя г-н Матеев.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter