VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

МАЛКИТЕ ФУТБОЛИСТИ НА ДОБРУДЖА ПОЗДРАВИХА КМЕТА НА ДОБРИЧ ПО СЛУЧАЙ НОВА ГОДИНА

Футбол

Днес новогодишен поздрав към Кмета Йордан Йорданов отправиха малките състезатели от футболен клуб „Добруджа 2006“, сформиран през април 2015 г. с треньор Венцислав Желев.

 


За краткото време от създаването си отборът вече е участвал в редица международни и национални турнири, от които 4 дори е спечелил. През септември 2015 г. малчуганите са се класирали на първо място в Бургас на „Звездичка Къп“, през октомври са победили в зонален турнир на Добричка област, а през декември – на Коледния турнир „Болярчета къп“ във Велико Търново. Навсякъде малките футболисти оставят отлични впечатления от начина си на игра и себеотрицанието на терена и са възнаградени не само с похвалите на зрителите, но и от треньорите на противниковите отбори.

„След всеки турнир се получават покани за участия в редица такива, но всичко е свързано с финанси и това пада върху плещите на родителите. За да продължим да се развиваме и да прославяме Добруджанския футбол е нужно участия в повече турнири. След победата в „Болярчета Къп“ лично с нас се свърза г-н Евгени Маринов - собственик на „Evima Cup“ да ни поздрави и покани на турнир в Банско и международния турнир в Анталия. Това говори, че в Добруджа може да се случват нещата и са нужни малко усилия, за да се върне Добруджанската школа на футболната карта на България. Редно е да се създадат условия, за да се селектират и доведат таланти от малките населени места, както е било преди време, когато Добруджа е била люпилня на национални  състезатели“ – сподели треньорът на отбора Венцислав Желев.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter