VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

НИКОЛАЙ ТОДОРОВ – КАЙЗЕРА ПОЕМА БОТЕВ (ВРАЦА)

Футбол

Бившият футболист на Добруджа, Локомотив (София) и Левски Николай Тодоров – Кайзера ще води Ботев (Враца) през пролетния полусезон, съобщава sportal.bg. Врачани финишираха с 3 точки преднина над Академик (Свищов) и Етър (Велико Търново) в Северозападната „В“ група, но преди последните срещи тази есен клубът беше разтърсен от скандали, предизвикани от ревизия.


 Досегашният старши треньор Атанас Джамбазки си тръгна от клуба , последван от помощника си Георги Мечечиев. Георги Станков, който е бил помощник на Джамбазки в Монтана ще бъде помощник-треньор на врачани за новия полусезон. Новоизбраният кмет на Враца Калин Каменов, бивш заместник министър на спорта, е обещал стабилност за клуба въпреки предфалитното му състояние. Той е  гарантирал пред обществеността , че Ботев ще продължи да се бори за промоция в "Б" група и да използва преднината си.

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter