VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ПРЕСТИЖНИ КЛАСИРАНИЯ ЗА КАРАТЕКИТЕ НА САМУРАЙ У НАС И В ЧУЖБИНА

Бойни спортове

През уикенда в столичната зала "Триадица" се проведе петото издание на Карате купа „Ронин“, организирано от Сдружение „Карате клуб Ронин 11“.


В турнира взеха участие над 200 състезатели, представители на 24 клуба от България, Румъния и Сърбия. Състезателите на възраст между 6 и 15 години се съревноваваха в дисциплините ката и кумите и показаха завидни майсторски умения. За втора поредна година в турнира бе включена и дисциплината Семейна ката, в която дете и родител се изправят на бойното поле рамо до рамо, като отбор и участват в разпределението на медалите, заедно с отбори от други семейства.
При 14- годишните състезателят на Самурай (Добрич) Йован Атанасов спечели първите места на “ката” и на “кумите” в категория до 45 кг.
Освен с медали, дипломи, и купи за победителите, децата в залата бяха зарадвани и с предметни награди, които бяха разиграни на томбола между всички участници в състезанието. Бяха изтеглени имената на десет късметлии, които спечелиха таблети.
В комплексното класиране по медали първи стана отборът на Карате клуб „Никон“, втори се наредиха домакините от „Ронин 11“, а трети бе отборът на „Левски Спартак“.
Голям успех постигнаха състезателите на самурай и на престижния турнир „Мармара къп“ в Истанбул. Пеньо Пенев спечели сребърен медал на „ката
Пеньо Пенев се класира на второ място  на „ката” до 18 години, а Георги Брайков завоюва бронз на „кумите”. В турнира се включиха 800 каратеки от 15 държави.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter