VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

НОВ УСПЕХ ЗА ГРАЦИИТЕ НА ЙОВКА НЯГОЛОВА

Художествена гимнастика

Добричките гимнастички на спортен клуб по художествена гимнастика "МИК-Гергана" с президент и старши треньор Йовка Няголова постигнаха нов успех в завършилия държавен турнир "Зимни принцеси" във Велико Търново.


"Залата грееше от красотата, усмивките и грациозността на малките "принцеси", сподели Йовка Няголова. 320 гимнастички се състезаваха в различни възрастови групи от 6 до 10 години индивидуално, ансамбъл, дуо, трио и танци.
Възпитаничките на ОУ "Христо Смирненски" Мелек Мехти, Никол Петрова, Елина Колева и Ивайла Минчева и Хрисимира Димитрова от ОУ "Стефан Караджа" заслужено завоюваха медали в индивидуалната надпревара със съчетания по избор, а Пламена Иванова /ОУ "Христо Смирненски"/ с качи на почетната стълбичка с Радостина Иванова /ОУ "Ст. Караджа"/ за блестящото си изпълнение в дует. Златен медал спечели и дебютантката от спортното училище "Г. С. Раковски" Катя Малафеевна, която дойде от Израел преди два месеца. Голям успех постигна и очарователната Мелек Мехти, която получи наградата на състезанието за най-изразителна гимнастичка. Награда за възпитаничките на Йовка Няголова бе поканата и присъствието им на грандиозния юбилеен концерт на човека, който най-много се грижи за децата от клуба - Нешка Робева.
"Благодарим на г-жа Робева! От все сърце благодарим на транспортна фирма "Етап Адрес" АД, София, в лицето на г-жа Галя Топалова, която спонсорира пътуването ни до Велико Търново и обратно. Надявам се в бъдеще и други да откликват и подкрепят труда на децата", сподели Йовка Няголова.

 

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter