VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

НОВИЯТ СЕКРЕТАР НА ОБЩИНА ДОБРИЧ ОТКРИ ТУРНИРА „ЗЛАТНА ДОБРУДЖА”, ТАНЯ БОГОМИЛОВА Е СПЕЦИАЛЕН ГОСТ

Водни спортове

Олимпийската шампионка от Сеул 1988-ма Таня Богомилова бе специален гост на второто издание на турнира „Златна Добруджа”, който в рамките на два дни ще събере над 700 състезатели от цялата страна.„Радвам се да бъда тук благодарение на поканата на г-н Йордан Андреев. Искам да пожелая на всички малки рибки, които виждам в залата, да плуват за удоволствие, защото в момента те тепърва започват, а на Вас родителите и треньорите да ги окуражите и да им давате сила да продължат напред, защото плуването е най-хубавият спорт. Той изгражда таланти, фигура и надявам се от тези деца да излязат новите златни олимпийски шампиони, с които ние да се гордеем и радваме”, заяви Таня Богомилова, която е генерален секретар на федерацията по плувни спортове.
Състезанието бе открито от новия секретар на община Добрич Калина Георгиева, която от името на кмета Йордан Йорданов, заяви, че плувците ще имат подкрепата за развитието на този спорт. 

Отляво надясно на снимката Йордан Андреев - концесионер на СК Русалка, Калина Георгиева - секретар на община Добрич, Таня Богомилова - генерален секретар на БФПС, Иван Иванов - треньор в СКПС Добруджа

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter