VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ОТБОРЪТ НА "ЗЕЛЕНИНА" СПЕЧЕЛИ ФУТБОЛНИЯТ ТУРНИР "СПОРТУВАМ-ОБЩУВАМ" КЪМ МЛАДЕЖКИ ЦЕНТЪР ДОБРИЧ

Футбол

На 10 октомври от 14:00 ч. на игрище "Изида" се изигра финалът на Младежки футболен турнир "Спортувам-общувам" между отборите на "Зеленина" и "Димитър Талев". Срещата бе оспорвана и на високо ниво като и двата отбора имаха шанс да победят.


В крайна сметка резултатът бе 8:2 за "Зеленина" благодарение на отличните отигравания на Константин Кондов, отбелязал 5 гола в мача. Така със златото се окичиха момчетата от "Зеленина", които получиха медали и вдигнаха купата на приятелския турнир. За тях организаторите бяха подготвили също и ваучери за спортни стоки на стойност 50лв. 
В отбора на "Димитър Талев" отличен бе голмайсторът Николай Иванов, нанизал общо 26 гола в 4 мача в турнира и така зае първо място сред голмайсторите. На второ място сред реализаторите остана Константин Кондов от "Зеленина" с 18 гола, а на трето Мартин Филев от "Димитър Талев" с 12 гола.
Срещата за 3/4-то място не се игра, тъй като отборът на "ФК Добрич 2015" преотстъпи бронза на момчетата от "Бисквитки Орео".  Така крайното класиране в турнира бе следното:
1-во място - "Зеленина"
2-ро място - "Димитър Талев"
3-то място - "Бисквитки Орео"
4-то място - "ФК Добрич 2015" 
В турнира се включиха общо 128 младежи от 15 до 29 години, които сформираха 16 отбора и изиграха 16 срещи помежду си, форматът бе директни елиминации. Всички отбори получиха футболни топки от организаторите, за да могат да продължават да спортуват през свободната си време. 
Турнирът по футбол е част от инициативата "Спортувам - общувам", организиран по проект BG06-102 "Младежки център Добрич - Вашето утре", финансиран по програма "Деца и младежи в риск" на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014.
Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter