VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ТУРНИРИ ПО ФУТБОЛ И ТЕНИС НА МАСА ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ В ДОБРИЧ

Футбол

На 6 октомври 2015 г. Младежки център Добрич открива 2 спортни турнира - по футбол и по тенис на маса, чиято цел е да насърчи младежкото включване, социалната и физическа активност сред младите и да продължи спортните традиции на град Добрич. В основата на тези спортни събития стоят все по-заседналия начин на живот, дългото прекарано време във виртуалното пространство, а и не на последно място - зачестилите здравословни проблеми сред младите. В този дух е и посланието на турнирите - "Спортувам-общувам", защото спортът освен движение, е и общуване, учи ни да работим в екип, да уважаваме, да проявяваме търпимост един към друг.

 


Събитието ще бъде и едно своеобразно обединяване на младежите в града с интереси в областта на футбола и тениса на маса.
Турнирът по тенис на маса ще се проведе на 6 октомври 2015г. от 16:00 ч. в комплекс "Русалка". Там участниците ще бъдат 32-ма. Те ще участват индивидуално и ще бъдат изправени един срещу друг чрез "директни елиминации", определени предварително от жребий.  На телефон 0885537781 (Никола) може да получите повече информация и да се запишете. Запиването ще продължава до запълване на пълната бройка от 32-ма участници.
Турнирът по футбол ще се проведе от 6 до 10 октомври 2015 (от вторник до петък - от 18:00ч и от 19:00ч.; събота от 12:00ч. и от 14:00ч.) на футболните игрища "Русалка" и "Изида".Отборите трябва да са съставени от минимум 8 играчи като на игрището  едновременно ще са 5 полеви играчи + 1 вратар. Форматът на турнира ще бъде "Директни елиминации", а жребий ще определя кои отбори срещу кои ще играят. На телефон 0886018351 (Николай) може да получите повече информация и да се запишете. Запиването ще продължава до запълване на пълната бройка от 16 отбора.
Каним всички желаещи да се включат в турнирите да се запишат на посочените телефони или на място в Младежки център Добрич!
Такса за участие за двата турнира: НЯМА
Турнирите се част от дейностите по проект BG06-102 „Младежки център Добрич – Вашето утре” на Община град Добрич, финансиран по Програма „Деца и младежи в риск” на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014.

 

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter