VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ОБОРИЩЕ С МИНИМАЛНА ПОБЕДА НАД ДОБРУДЖА

Футбол

Отборът на Оборище Панагюрище се наложи с минималното 1:0 над Добруджа в двубой от 7-ия кръг на Б група.


Тимът на Танчо Калпаков стигна до победата след попадение в 17-ата минута на Иван Колев. Преди попадението пак Колев би близо до гол, но вратарят на Добруджа внимаваше. До края на първата част гостите така и не стигнаха до съществени положения презд вратата на Ивайло Яначков. За сметка на това Владимир Каптиев бе близо до втори гол секунди преди края на първата част.
През втората част Добруджа се опита да вземе инициативата, но домакините стояха добре на терена. В 57-ата минута Мартин Василев пропусна да удвои. Последваха минута, в които битката в центъра бе жестока, а играта накъсана от смени. В 88-ата минута Георги Нетов нямаше късмет, след като негов удар спря в напречната греда.
С победата Оборище събира 14 точки и заема 3-о място във временно класиране. Добруджа продължава да разочарова и със скромния актив от 4 пункта е на 14-о място.
Футбол24

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter