VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЖРЕБИЯТ ПРАТИ ДОБРУДЖА В СТРОЕВО

Футбол

Добруджа ще гостува на Вихър (Строево) на 1/6 финала в турнира за купата на България. Това отреди тегленият жребий. Съперникът на „жълто-зелените”  играе в А областна група - зона Пловдив. Отборът от село Строево стигна до тази фаза на турнира, след като отстрани 3 отбора от ЮИ „В” група – Асеновец (Асеновград), Свиленград и Марица (Пловдив),  а преди това успя да победи и Атлетик (Куклен).


Другият отбор от добричка област -  Черноморец (Балчик) ще приеме, като домакин Локомотив (Горна Оряховица). Мачовете в тази фаза ще се играят на 22,23 и 24 септември. Победителят се излъчва в една среща. При равенство в редовното време се играят две полувремена от по 15 минути. При ново равенство се бият дузпи.

Снимка Алкесандър Стоянов, centersport.org

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter