VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЛИГАТА НА ПРИЯТЕЛСТВОТО СТАРТИРА С 9 ОТБОРА

Футбол

Асоциация Лига на Приятелството ще организира за първи път в България футболен турнир за аматьори. Мачовете ще се проведат днес и утре на терена с изкуствена тревна настилка във ваканционно селище Албена, съобщи Руслан Йорданов – ръководител сектор „Спорт“ в комплекса. В първото издание у нас ще участват 9 отбора от Румъния.


"Първото издание на турнира в Албена има за цел да насърчи приятелството между участниците, уважението им и не на последно място, създаване на по-голяма конкуренция между отбори от няколко държави. Досега провеждахме верига с турнири в Румъния, но нашата цел е да организираме турнири в няколко държави. Следващият международен турнир ще бъде през февруари в Букурещ, където ще участват 16 отбора от Румъния, Молдова и България. С екипа на сектор „Спорт“ в Албена водим разговори за програмата през 2016 г., като се надявам да изненадаме приятелите на футбола с един интересен турнир с прекрасни награди. Отборите могат да следят информацията на нашия сайт ligaprieteniei.com“, заяви организаторът на Лигата на Приятелството Лаурентиу Модоран.

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter