VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

РУМЪНЦИ ИЗБРАХА НАШ КУРОРТ ЗА ПОДГОТОВКА

Тенис

Група от 30 румънски тенисисти са на 10-дневна подготовка във ваканционно селище Албена, съобщава ръководителят на спортния отдел курорта Руслан Йорданов. Състезателите са от град Питещ (окръг Арджеш) и се водят от румънския специалист Габриел Съндулеску. Ежедневните тренировки се провеждат на кортовете на тенис център „Ралица“.


„Кортовете в курорта са подготвени професионално и за нас е удоволствие, че нашите деца ще могат да проведат една много добра подготовка. В Албена сме отседнали в хотел Вита парк. Харесва ни, че има спокойствие, чист въздух и вкусна храна“, заяви Съндулеску.
В неговата група има състезатели, които са в ТОП 10 в своите възрастови групи в Румъния. Водачът на групата остана приятно изненадан от предложението на домакините през уикенда в курорта да се проведат спаринг мачове между румънските таланти и деца от региона, които играят тенис на много добро ниво.
През тази година в официалния тенис курорт на България – Албена, се подготвяха школи от Русия, Молдова, Украйна и др. Подготовка проведоха и най-добрите деца на България до 12-годишна възраст. В турнирите и камповете се включиха тенисисти от над 10 държави. Тенис сезонът на открито ще бъде закрит през октомври, когато е престижният международен турнир по тенис за жени, който събира топ състезателки от над 15 държави и носи точки за световната ранглиста.

 

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter