VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ПАРТИ И РИСУНКИ ЗА ПРАЗНИЧНИЯ ТЕНИС ТУРНИР НА АЛБЕНА

Тенис

С много песни, танци, щафетни игри и рисунки ще бъде отбелязан празничния турнир по тенис за деца, който е по случай рождения ден на Албена. Партито ще се проведе на 22 август, от 18 часа, на кортовете на тенис център „Калиопа“. Всички момичета и момчета, които участват в кампа и в турнира, ще могат да се включат и да сътворят своята рисунка с тебешири или темперни боички.


След това домакините ще направят изложба на тенис кортовете, където родители и гости на комплекса ще имат възможност да видят творбите на малките таланти. Аниматори ще забавляват участниците с много щафетни игри и танци. Партито ще завърши с вкусна торта, приготвена от майсторите кулинари в курорта, който на 24 август с прекрасен концерт ще отбележи 46-ия си рожден ден.
Припомняме Ви, че в момента се провежда тенис камп на Драйзам тенис академия и Албена с участници от Русия, Румъния, Англия, Германия, Кипър, Франция и България.
До петък на телефон 0885853743 е записването за участие в международните турнири по тенис за момичета и момчета до 8 и 10-годишна възраст. Двубоите от турнира са събота и неделя. Призьорите ще получат от домакините красиви купи и медали.

 

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter