VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

СВЕТОСЛАВ ТОДОРОВ ПОВИКА 22-МА ФУТБОЛИСТИ ЗА МАЧА С ИТАЛИЯ

Футбол

Националният отбор на България до 19 г. заминава за Италия, където на 12.08.2015 г. (сряда) от 21:00 часа в Кастеланета ще се изправи срещу селекцията на домакините до 18 г. в контролна среща.


Мачът е част от подготовката на отбора за европейските квалификации, които ще се състоят през ноември срещу тимовете на Кипър, Полша и Люксембург.
Преди старта на европейската кампания през есента, тимът ще изиграе още три контолни срещи, като и трите ще бъдат домакински. На 2-и и 4-и септември националите ще спорят с Шотландия, а на 13.10.2015 г. е проверката с Турция.
Ето и мнението на селекционера Светослав Тодоров: "Отиваме организирани и мотивирани, за да покажем потенциала и възможностите си. Футболистите ми имат много качества. Те трябва да свикват с натоварения график и да се научат да се справят с умората. Могат да го постигнат с професионализъм, това е нещо, на което държа много. Така ще могат да демострират истинските си качества. Графикът в европейските квалификации също ще бъде доста натоварен. Ще подходим с уважение и респект към Италия, но не трябва да се притесняваме от съперника. Респект от всички, страх от никой. Доволен съм от играчите, всички се стараят, когато са в лагерна обстановка. Времето за подготовка по време на лагерите е малко, а информацията, с която ги затрупваме е доста. Смятам че, за времето, в което сме заедно успяваме да се справим и да свършим необходимата работа. Вървим напред. Отборът израстна много от първия лагер, който проведохме преди близо 5 месеца. Условията, които БФС ни предоставя са перфектни и разполагаме с всичко необходимо за нашата пълноценна подготовка".
Съставът на България:
Вратари: Стамен Бояджиев (Ботев Пд), Михаил Михайлов (Берое)
Защитници: Венцислав Керчев (Лудогорец), Стефан Иванов (Черно море), Георги Купенов (Ботев Пд), Стойчо Атанасов (Литекс), Емил Илиев (Черно море)
Полузащитници: Ангел Максимов (Славия), Стефан Аличков (Левски), Антонио Георгиев (Лудогорец), Галин Минков (Литекс), Ивелин Илиев (Верея), Денислав Александров (Лудогорец), Александър Георгиев (Литекс), Георги Янев (Левски), Ивайло Ангелов (Берое), Китан Василев (Славия)
Нападатели: Томас Цвятков (Лудогорец), Николай Минков (Черно море), Божидар Краев (Левски), Тонислав Йорданов (Литекс), Рангел Игнатов (Ботев Пд)

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter