VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

СЕПТЕМВРИ (ТЕРВЕЛ) ОТНЕСЕ ИНТЕР С 4:0 В КОНТРОЛА

Футбол

Отборът на Септември (Тервел) се наложи с убедителното 4:0 над тима на Инте (Плачидол) в първата си контролна среща от предсезонната подготовка. Завърналият се в редиците на Септевмри (Тервел) Филип Филчев откри резултата  за домакините.


 При този резултат приключи първото полувреме. През втората част Ивайло Гергиев покачи на 2:0. По-късно Шабан Мехмед и Сашо Джилянов добавиха още две попадения в сметката на Септември (Тервел) и оформиха крайния резултат - 4:0. "Двубоят се разви според предварителните очаквания. През втората част се поуморихме малко, но това е съвсем нормално. Продължаваме да тренираме по план и се надявам с всяка контрола да повишаваме нивото и да влезем готови в първенството" - сподели след двубоя наставникът на Септември Искрен Пенчев. Следващата проверка на тервелчани е срещу Ботев (Нови пазар). Отборът на Интер пък ще премери сили с тима на Суворово.

zona90.com

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter