VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРУДЖА ПРЕД СУПЕРТРАНСФЕР – ПРЕГОВАРЯ С ЧЕРНОКОЖЕВ

Волейбол

Носителите на купата от Добруджа 07 очевидно не смятат да спират дотук! В Добрич са амбицирани да направят шампионски отбор, като вече са хвърлили око и на двама национали, съобщава 7DniVoleibol.bg. Един от тях е героят от Баку Велизар Чернокожев.


Доскорошната звезда на Левски очаква предложение от чужбина, но докато то дойде е стартирал преговори и с добричлии. Гигантът нямал нищо против да продължи кариерата си в един от най-добре устроените български клубове, но е поискал срок до края на месеца, преди да даде окончателен отговор.
“Да, имам оферта и от България, но да не слагаме каруцата пред коня. Когато има нещо черно на бяло, ще разберете къде ще играя”, коментира пред 7DniVoleibol.bg Велизар Чернокожев.
В същото време националът Велизар Чернокожев се превърна в голямата атракция на поредния ден от първото издание на варненския волейболен фест, организиран от 7DniVoleibol.bg с подкрепата на варненската община, сладоледите “Изида” и застрахователно дружество “Армеец”. Героят от Баку първо потренира над 30 момичета и момчета, дошли на специалния камп. Вили показа на хлапетата някои тънкости на играта, след което направи и учебна игра с тях. Тя пък стана истински хит, след като повечето от минаващите през Морски парк спряха да гледат дербито.
Явно Чернокожев добре е преподавал, защото съперниковият отбор победи, въпреки присъствието на гиганта на площадката. По-важно за младите волейболисти обаче бе докосването им до подобен талант, който вече мнозина наричат новия Любо Ганев. Вили пък веднага бе разпознат от фенове в Морската градина, които доведоха хлапетата си специално да се снимат с национала.
След тренировката звездата от Баку раздаде не само автографи на всеки от участвалите в тренировката, но и зарадва „съотборниците” си с по един сладолед от хитовата продукция на „Изида”.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter