VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

МИРЧЕВА ОТПАДНА СЛЕД РЕКОРД

Футбол

Милица Мирчева подобри личния си рекорд на 3000 м стипълчейз по време на сериите в дисциплината на европейското първенство за младежи и девойки под 23 г. в Талин (Ест).


Атлетката от Добрич, която е сребърна медалистка от континенталния шампионат по крос кънтри за възрастта, финишира девета в пресявката си с време от 10:21.43 мин. Резултатът й я нареди на 18-о място в общото класиране.

Тугба Гювенч (Тур) даде най-доброто постижение в сериите на 3000 м стипълчейз – 9:54.90 мин. Последната 15-а финалистка е Моника Храчовчова (Чех) – 10:11.49 мин.

Мирчева ще участва утре на 10 000 м, а в дисциплината 3000 м стипълчейз при младежите ще застане на старт и Митко Ценов, който е една от надеждите ни за медал от първенството. bgathletic.com

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter