VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

НОВ УСПЕХ ЗА ГИМНАСТИЧКИТЕ НА МИК-ГЕРГАНА 90

Художествена гимнастика

Нов успех за Добрич постигнаха гимнастичките от СКХГ „ МИК – ГЕРГАНА 90“ на завършилия международен турнир „Приятели на Бургас“. 130 състезателки от България, Русия, Израел, Ирландия, Корея и др. държави си оспорваха призовите места и отличия в четири възрастови групи – деца, ДМВ, ДСВ и жени с главен съдия трикратната световна шампионка и член на ТК на FIG Мария Гигова. Турнирът премина под егидата на Община Бургас и БФХГ.

 


Ето какво сподели г-жа Йовка Няголова – старши треньор в клуба и съдия на състезанието: „И тази година международният турнир премина на много високо ниво,не само като организация, но и като ниво на подготовка и изява след един много наситен  държавен и международен календар  от всички гимнастички- наши и чужди”.
Три дни зала „Младост“ в Бургас грееше от красотата на грациите и техните изпълнения, дял за това имаха и гимнастичките от двата добрички клуба.
От нашия клуб очаквахме силни изяви на Магдалена Кирилова и Благовестина Костадинова, медалистки от предишните издания, но поради обективни причини в последния момент участието им бе възпрепятствано. В тяхно отсъствие другите ни състезателки се представиха достойно и завоюваха медали.
Очарователната Полина Велкова от ОУ „Стефан Караджа“ спечели сребърен медал на бухалки при девойки младша възраст, след представителката на Русия.
Успешен дебют на международното поле при девойки старша възраст  направи  младата  надежда на спортно училище „Г. С. Раковски“ Тодорка Славова, която със своето трудолюбие и талант завоюва два бронзови медала на обръч и  въже.
На  гимнастичките им предстои кратък отдих и лагер, след което ще продължат своята подготовка и участие в следващите състезания.

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Random Image

Драган Нешич, снимка cev.lu
Разгледай албум

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter