VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ТЕНИСИСТИ ОТ 8 ДЪРЖАВИ ЩЕ УЧАСТВАТ В ЦАРСКИЯ ТУРНИР В АЛБЕНА

Тенис

Тенисисти от 8 държави ще вземат участие в първото издание на международния турнир „Royal cup ‘2015”, който е за момичета и момчета до 9, 10, 11 и 12-годишна възраст. Състезанието ще се проведе във ваканционно селище „Албена”, а призьорите ще бъдат зарадвани с предметни награди на стойност 10 000 лева.


Всички шампиони в отделните възрастови групи ще получат смартфон Samsung Galaxy A5, а финалистите Samsung Galaxy A3. Наградите са предоставени от Виваком. Първенците и техните подгласници на второ и трето място ще завоюват и красиви купи, осигурени от община Балчик.
В „Царската купа”, която е под патронажа на Симеон Сакскобурготски и семейството му, ще се включат 74 тенисисти от България, Румъния, Украйна, Русия, САЩ, Кипър, Русия, Молдова. Страната ни ще бъде представена от състезатели от 21 клуба - Темпо Вн, Черно море Елит Вн, Албена Пд, Локо 98 Пд, Тича Вн, Диана Сф, ТК Русе, ОК Спорт Сф, Авеню Бс, 15-40 Сф, Велто Вн, Супер Спорт Вн, Изида Дч, Карлово, Казанлък, Кристи Др., Плевен 90, Добрич, Черноморец Бс, Малееви Сф, Дипломат Сф.
Срещите от турнира ще се играят от 26 до 28 юни на кортовете на „Калиопа”.
Двубоите ще се играят с топки Вabolat - green в турнирите до 9 и 10 г., и French open all court за турнирите до 11 и 12 г.
На 26 юни от 18 часа домакините ще зарадват всички участници с парти с красива торта, сокчета и най-новия сладолед на Изида – Nero. Медийни партньори са Sportal.bg и Tennis24.bg.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter