VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

УЧАСТНИЦИТЕ В ТЕНИС ТУРНИРА НА МЕДИАМИКС ЩЕ ИГРАЯТ С АВТЕНТИЧНИ РАКЕТИ

Тенис

От офиса на телевизионния канал History в Лондон изпратиха специалните дървени ракети, с които ще играят участниците в уникалния тенис турнир в Албена.
По традиция това състезание ще бъде спортният акцент на Mедийните събития „Медиамикс“. Тазгодишното издание е уникално с това, че ще се проведе със стари дървени пособия.


Ракетите са автентични и някои от тях са на повече от 50 години. Закупени са от специализирани сайтове и аукциони конкретно за зрелищното събитие. С тях ще се състезават всички записали се за участие, а след края на турнира ще станат притежание на шампионите в отделните категории.
Главният организатор на проявата Георги Дончев разкри, че дрес кода за състезанието е изцяло в бяло и всички участници ще трябва да се придържат към него, точно както в духа на времето, когато тенис спорт бе популярен като бял спорт и на корта друг цвят в облеклото не се допускаше. Единствено на Уимбълдън традицията е запазена и до днес.
Тази година партньор на проявата  е телевизионният канал History, представен от A+E. По традиция, събитието ще се проведе в морския ни курорт Алебана на кортовете до хотел „Фламинго”. Участие  в него могат да вземат  всички желаещи,  стига да не са професионалисти.
Записванията продължават до четвъртък. Повече информация можете да получите на страницата на фестивала  mediamixx.bg .
Началото е на 12 юни в 10:00 часа,  до когато е  записването на участниците и тегленето на жребия.  Ще се състезават мъже и жени, като се играе на сингъл и двойки.  Финалите са в следобедните часове  на 13 юни, събота, след което следва и официалното награждаване. 


 

 

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter