VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

НАД 500 СПОРТНИ НАДЕЖДИ ЩЕ УЧАСТВАТ НА ОЛИМПИЙСКИЯ ФЕСТИВАЛ В АЛБЕНА

Олимпийски игри

Над 500 млади спортни таланти ще участват на 8, 9 и 10 юни 2015 г. в традиционния  летен младежки олимпийски фестивал под мотото „ДА ОТКРИЕМ ОЛИМПИЙСКИТЕ НАДЕЖДИ НА БЪЛГАРИЯ“ в Курортен комплекс „Албена“, съобщават от БОК.


Българският олимпийски комитет организира за осми пореден път проявата, която от година на година става все по-популярна и масова.
Тази година официалното откриване на Фестивала е на 9 юни, вторник, от 11 ч. в Спортната зала, а закриването и награждаването на призьорите е на следващия ден, 10 юни, сряда от 12 ч., също в Спортната зала.
Ето и графика на проявата през 2015 г:
  - 08 юни – пристигане на участниците и техническа конференция
  - 09 юни – начало на състезанията
  - 09 юни - 11 ч. Официално откриване в Спортната зала
  - 10 юни – полуфинали и финали
  - 10 юни – 12 ч. Закриване и награждаване в Спортната зала
  - 10 юни – отпътуване на участниците
Програмата предвижда състезания по 7 вида спорт: футбол, лека атлетика, баскетбол, тенис на маса, плажен волейбол, плуване и плажна борба.
Целта на фестивала е да допринесе за популяризирането на основните идеали, принципи и ценности на Олимпизма и разпространяването им сред младото поколение, както и да даде възможност за изява на младите спортни таланти. От основаването си досега тези състезания са били първо сериозно изпитание за много български спортни надежди, по-късно утвърдили се в националните отбори на България,  участвали в младежки олимпийски игри, а част от тях сега пътуват за Европейските игри в Баку2015.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter