VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРУДЖА ЗАГУБИ С 2-0 В ПОСЛЕДНИЯ ДОМАКИНСКИ МАЧ

Футбол

Добруджа загуби с 2-0 у дома от Банско в предпоследния 29-и кръг на футболната „Б” група при мъжете.


Гостите откриха резултата в 39 мин. от дузпа чрез Борислав Хазуров, а 5 мин. по-късно Янислав Иванов отбеляза още един гол за своя тим. Двубоят бе пряка битка за четвъртото място във втора дивизия, а след тази победа бе спряна чудесната серия на домакините, които от началото на април не познаваха вкуса на загубата.
Последната домакинска среща на Добруджа за сезона бе с благотворителна акция. Тя е в подкрепа на изграждането на социален приют за бездомни хора в квартал “Рилци” в Добрич. Всички средства от билети на мача с Банско ще бъдат дарени на храм “Света Троица”. Църковното настоятелство се е заело с изграждането на приюта. Предвижда се в 5-етажна сграда да заживеят 50 човека, останали без дом. Те ще се занимават с отглеждане на животни и земеделие.
Освен чрез закупуването на билет за мача, всеки зрител на двубоя можеше да подкрепи благородното начинание със сума според възможностите си.
В последния кръг добричлии гостуват на 29 май на седмия в таблицата Созопол. Начело в класирането е Монтана със 75 т., следван от Пирин с 58 и Локо ГО с 56.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter