VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ВИВАКОМ ЩЕ НАГРАДИ 16-ТЕ ФИНАЛИСТИ В ЦАРСКИЯ ТУРНИР В АЛБЕНА СЪС СМАРТФОНИ

Тенис

Шампионите и вицешампионите в международните турнири по тенис “Royal cup” за деца до 9, 10, 11 и 12 години в Албена ще получат едни от най-хитовите модели смартфони на Samsung от Виваком, съобщи спортният мениджър на курорта Руслан Йорданов, който е и директор на турнира. Мобилният оператор стана официален партньор на първото издание на „Царската купа”, която ще бъде под егидата на Симеон Сакскобургготски и семейството му.


Състезанието ще се проведе от 26 до 28 юни 2015 г. Първенците ще си тръгнат със Samsung Galaxy A5, а сребърните медалисти със Samsung Galaxy A3. Домакините ще връчат и красиви купи на първите трима във всяка възраст, на които ще бъде герба на Александровското огърлие. Всички участници ще получат поздравителен адрес от Н.В. Цар Симеон II. Турнирите са открити и не носят точки за националната и международна ранглиста. Официалната топка на турнира е предоставена от фирма Есен ООД, която е изключителен представител на Babolat за България.
Медийни партньори на събитието са Sportal.bg и Tennis24.bg. Записванията стават до 10 юни на имейл iliya.atanasov@albena.bg или мобилен номер 0885 853 743.
Състезатели без предварителна заявка няма да бъдат допускани до участие в състезанието. Препоръчително е всички участниците да играят в официалните си мачове в турнира с бели дрехи.

Наредбата на турнира можете да откриете ТУК


 

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter