VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРУДЖА И ВЕРЕЯ ЩЕ ИГРАЯТ В ПОНЕДЕЛНИК

Футбол

Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз реши срещата от поредния кръг на Б” група между отборите на Верея и Добруджа да се проведе на 18 май понеделник, от 18.00 часа, вместо на 16 май събота, както бе по програма.


Причина за промяната е заетостта на стадион Трейс арена” в Стара Загора за Европейското първенство по футбол за юноши до 17 години, което се провежда в България.
Междувременно станаха известни решенията на Дисциплинарната комисия към БФС след последния кръг в първенството.
Вратарят на Добруджа Павел Петков е лишен от състезателни права за една среща заради червения картон, получен на мача с Черноморец (Бургас), в който “жълто-зелените” се наложиха с 4:2 и се укрепиха на пето място в таблицата с временното класиране.

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter