VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРУДЖА Е В ТОП 10 НА ФУТБОЛНАТА РАНГЛИСТА ЗА АПРИЛ

Футбол

Локомотив (София) е начело на месечната ранглиста на футболните клубове на bgclubs.eu и bulgarian-football.com, която обхваща периода от 7 април до 7 май включително. Червено-черните успяха да изпъкнат с представянето си, което ги изведе и на второ място във временното класиране на „А“ група.


Най-зле представящият се отбор в „А“ група е Марек 2010 (Дупница), който след като записа само загуби през периода се срина до 60-то място. Дупничани бележат и най-голям срив спрямо първата пролетна ранглиста като падат с 47 места надолу. Монтана 1921 и Добруджа 1919 (Добрич) от „Б“ група пък намериха място след най-добрите десет отбора за април.
Най-добрият отбор от „В“ групите е Черноморец (Балчик), който записа само победи в петте си мача на Североизток през периода на тази ранглиста, включително и над абсолютния фаворит Дунав 2010 (Русе). Балчиклии са 16-ти, а сред първите 26 отбора място намериха и Оборище (Панагюрище) от Югозападна „В“ АФГ и Поморие от Югоизточна „В“ АФГ.Двата най-прогресиращи отбора за април са Черноморец 2003 (Бяла) и Беласица (Петрич), които подобряват класирането си съответно с 55 и 53 места. Последното 85-то място в ранглистата този път заема Сливен 2000.

 

Пълната ранглиста с разбивка на резултите на всеки отбор за периода може да намерите на: http://bgclubs.eu/rating/april-2015

Следващото издание на ранглистата ще обхване периода от 8 май до края на сезона и ще излезе заедно и с обобщената ранглиста за пролетния полусезон.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter