VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ПОРЕДНА ТИТЛА ЗА МАРИЯН МОМЧЕВ. СТОЙКА И СВЕТЛАНА ЗАГРЯВАТ ЗА БАКУ С ТУРКИНИ

Бокс

Мариян Момчев спечели поредния си златен медал в държавните първенства по бокс. Състезателят на Добруджа, който е родом от североизточното черноморско градче Шабла, триумфира по безапелационен начин в една от най-интересните категории – до 75 кг. На финала противникът му Антон Стефанов от Сливен дори не си направи труда да се качи на ринга, след като видя завидната спортна форма, в която се намира Момчев.


Преди това добруджанецът разгроми с 3-0 съдийски гласа Никола Асенов от Академик, а на четвъртфиналите и полуфиналите в Сливен спечели с технически нокаут още в първия рунд срещу Владимир Георгиев от Победа (Бургас) и Веселин Велинов от НСА.
В същото време се разбра, че боксьорките на Турция и на България са на съвместен лагер в Русе, който ще продължи до 16 април. Старши треньорът на българския национален отбор Павел Сяров и треньорът на Турция Иса Дастан провеждат съвместни тренировки в боксовата зала в комплекса "Дунав". В националния отбор на България са включени добричлийките Стойка Петрова и Светлана Каменова. Лагерът е етап от подготовката на двата отбора за предстоящите Европейски олимпийски игри в Баку.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter