VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ФИЛИП ФЛОРОВ СЕ РАЗПИСА ПРИ ПОБЕДАТА НА СУВОРОВО НАД ДОРОСТОЛ

Футбол

Суворово победи като гост Доростол 2013 (Силистра) с 2:0 в мач от 17-тия кръг на Североизточна „В” футболна група и си запази 4-ото място в класирането. От своя страна Доростол е на дъното в класирането с актив от 4 точки.


Отборът на Суворово доминираше в трудните атмосферни условия и безобразния терен в Силистра. В 38-ата минута Михаил Паскалев отправи страхотна тупалка от 30 метра и матира стража на домакините, като откри резултата в полза на своя отбор. Крайния резултат оформи бившият капитан на Добруджа Филип Флоров в 50-ата минута. В следващия кръг визпитаниците на Венци Желев приемат състава на Провадия.

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter