VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

3 ОТ 5 МАЧА ЗА ФИНАЛНАТА ФАЗА НА СУПЕРЛИГАТА

Волейбол

До три победи от пет мача ще се играе през настоящия сезон във финалната фаза на първата ни група по волейбол при мъжете Суперлигата. Срещите от последния кръг на редовния сезон са на 8 март. Лидерът в класирането Добруджа 07 гостува в неделя от 17.30 часа на втория в таблицата Монтана. Добричлии се нуждаят от минимум два гейма, за да завършат начело. На четвъртфиналите те ще срещнат Левски Бол или Арда. 


Битката 3/5 засяга полуфиналните плейофи и самия финал в първенството, като четвъртфиналните плейофи остават както досега по старата система, с игра до две победи от три мача.
Промятата е направена с цел да има повече двубои, тъй като силите в челото на Суперлигата са изравнени и на практика всеки може да победи всеки. С това ще има и повече атракции за феновете и те ще могат да се насладят на оспорвани битки при борбата за разпределението на медалите.
Последният кръг от редовния сезон в Суперлигата приключва на 8 март (неделя), като веднага след това първенството продължава без почивка.
Четвъртфиналните плейофи са насрочени за 12, 15 и евентуално 18 март.
Полуфиналните плейофи са насрочени за 23, 24, 28, 29 март и евентуално 1 април.
Финалният плейоф е насрочен за 6, 7, 11, 12 и 15 април, като за тези дати може и да настъпят промени. При евентуално по-бързо приключване на полуфиналната фаза срещите от финала да бъдат издърпани  напред.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter