VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ТЕНИС КАМПОВЕТЕ В АЛБЕНА СТАРТИРАТ НА 6 АПРИЛ

Тенис

Официалният тенис курорт на България за 2015 г. – Албена, ще открие своя тенис сезон в началото на април. Заниманията ще се провеждат на кортовете на тенис център “Калиопа” под ръководството на квалифицираните треньори от немската Драйзам тенис академия (Фрайбург), собственост на българските специалисти Илия Атанасов и Даниела Стоянова.


Тренировките ще започнат на 6 април, като първият курс ще продължи до 12-и. Едноседмичният камп е за деца до 8 и 10- годишна възраст и включва 4 часа дневно тенис и кондиционна тренировка, както и участие в турнир. Групите ще бъдат от 4 деца, разпределени според спортно-техническите умения и опит. На всеки участник ще бъде направен анализ на участието.
Тази година камповете в Албена ще бъдат шест, съобщава Руслан Йорданов – ръководител на спортния отдел във ваканционното селище. Тенис календара включва международни турнири за деца, турнири за ветерани, държавни първенство по тенис за състезатели до 12, 14, 16 и 18 години, международен турнир от календара на ITF  и турнир по плажен тенис. Любителите на тениса имат възможност да получат повече информация чрез сайта Albena.bg или страницата Tennis in Albena във фейсбук.


Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter