VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

СУВОРОВО ОТКРИ НОВИЯ СТАДИОН С ПОБЕДА НАД КАЛИАКРА

Футбол

Отборът на Суворово победи като домакин Калиакра (Каварна) с 2:1 в мач от 16-ия кръг на Североизточната „В” футболна група. С голове в 3-ата и 33-ата минута домакините стигнаха до победата. 


През цялата срещата възпитаниците на Венци Желев доминираха над съперника си и при повече съсредоточеност можеха да победят с по изразителен резултат. В 70-ата минута Цветомир Валериев отбеляза почетното попадение за Калиакра след истински карамбол в наказателното поле и неразбирателство между страничния и главния съдия. Това бе първия официален двубой на суворовци на новият им стадион. Новото  съоръжение е с изкуствена тревна настилка, а трибуните разполагат с 600 пластмасови седялки 250 от тях са покрити с козирка.

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter