VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА ПОЗДРАВИ ДРАГОМИР СТОЙЧЕВ

Борба

Кметът на Добрич Детелина Николова поздрави Драгомир Стойчев за златния медал на републиканското първенство по борба свободен стил в кат. до 97 кг. при мъжете. Градоначалникът заяви, че състезателят отново е показал силния добруджански дух. Драго от своя страна сподели, че за националния шампионат се е подготвил много сериозно, след като се е завърнал от Германия. В първенството той е бил много спокоен и уверен, тъй като е бил добре подготвен функционално, физически и психически – качества, които се изискват за шампион.


„Аз обичам Добрич, повече време съм прекарал в местната зала за борба, отколкото в родния си дом, заяви шампионът на България. Камъкът си тежи на мястото, тук се чувствам най-добре”, заяви Стойчев. В залата в кметството той бе придружаван от Димитър Димитров, който е оказал финансова подкрепа на първенеца. Драго изказа специална благодарност към спонсора и посвети успеха си на 60-годишния юбилей на треньора на клуба по борба Добруджански юнак Петър Петров.
Николова подари на националния ни шампион книгата на Руслан Йорданов и Неделчо Колев "От равна Добруджа до върховете на Олимп", в която са представени всички добруджанци, участвали на Олимпийски игри. Целта на Стойчев е да участва на първите Европейски олимпийски игри в Баку и да представя България на Олимпиадата в Рио де Жанейро догодина.  От началото на следващата седмица той ще бъде на лагер на Белмекен с националния отбор, където ще се подготвя за международния турнир "Дан Колов".

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter