VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

МИЛИЦА МИРЧЕВА Е НА КОРИЦАТА НА СПИСАНИЕ "АТЛЕТИКА"

Лека атлетика

Новият брой на списание „Атлетика” ще бъде представен в Добрич на 10 февруари, непосредствено преди началото на националните шампионати в зала. Акцентите на страниците на списанието са свързани с анкетата за атлет на България за 2014 година, а екипът е публикувал пълното крайно класиране и всички официални резултати на атлетите от топ 10 в анкетата. Атлет на България за 2014 година е Георги Иванов, второто място е за Ивет Лалова, а трети остана Митко Ценов. За тях и останалите в десетката има кратък анализ на изминалия сезон.


Най-големият успех за българската лека атлетика в края на 2014 година бе сребърния медал на атлетката от Добрич Милица Мирчева на европейското първенство по кроскънтри в Самоков. Обширното интервю ще разкрие невероятния характер на трудолюбивата атлетка и начина й на живот, за да стане тя една от най-добрите бегачки в Европа при девойките до 23 години. Организацията на състезанието в Самоков бе изпитание за домакините, което те издържаха отлично. Пълен обзор на всички дисциплини и резултатите на най-добрите в Самоков може да намерите на шест страници от изданието.
За феновете на плакатите са подготвени специални снимки на Милица Мирчева. Единственият ни олимпийски шампион при мъжете Христо Марков също с плакат и материал за кариерата му, като поводът е 50-годишният му юбилей.
В зоната на любопитните материали този път е спряганата за най-красива жена в света – актрисата Анджелина Джоли. В края на 2014 година Джоли представи своя филм „Несломим”, който се разказава за олимпиеца-бегач герой от Втората световна война – Луис Замперини.
Щe разберете още как един обикновен счетоводил стана най-добрият маратонец на Япония и как да се храним през зимата. В две страници  читалите ще видят всички наши атлети, които спечелиха различни класирания по клубове, общини и области за 2014 г.
Списанието може да намерите в София в БФЛА на бул. „Васил Левски” 75, в Магазина за спортни храни на Джей Кей къмпани на ул. „Пиротска” 12, както и на националните шампионати в Добрич в периода 10-15 февруари.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter