VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ИВАЙЛО ЛАЗАРОВ БЕЛЕЖИ ЗА БАЛЧИШКИТЕ "АКУЛИ"

Футбол

Третият във временното класиране на Североизточната "В" група Черноморец (Балчик) завърши 1-1 с молдовския елитен тим ФК Динамо-Ауто в първия мач на международния турнир по футбол "Балчик къп", който се провежда на терените в курорта Албена. И двете попадения паднаха след почивката. Гостите откриха в 50 мин., а само пет минути по-късно балчиклии възстановиха равенството. Автор на попадението стана бившият футболист на Добруджа Ивайло Лазаров, който през януари се присъедини към тима на Георги Иванов.


В турнира участват съставите на ФК Динамо-Ауто (Молдова), Локомотив (Мездра), Ботев (Нови Пазар) и домакините от Черноморец (Балчик).
Проявата е организира от община Балчик и Албена АД със съдействието на ЗС на БФС-Варна. "Доволен съм от тревната настилка в Албена. Спортният отдел е подготвил стадионите на високо ниво и това дава възможност на отборите не само да се подготвят добре, но и да се наслаждават на играта по това време на годината", съобщи организаторът Емил Тодоров - Зелето. Следващите мачове от програмата са на 7 февруари. В 14,30 ч. Черноморец (Балчик) и Ботев (Н.Пазар) играят на терена на Спорт палас, а по същото време Локомотив (Мездра) излиза срещу Динамо-Ауто (Молдова) в Албена.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter