VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

КАЛИАКРА ЗАПОЧНА ПРЕДСЕЗОННАТА СИ ПОДГОТОВКА

Футбол

Футболистите на Калиакра започнаха подготовката за втория дял от първенството на Североизточната „В“ група, в която заемат второ място. Треньорът Иван Райчев събра отбора днес в 13:00 часа, а след това избраниците му проведоха първото си занимание за Новата година.


От наставника на каварненци научихме, че някои от играчите, които през есента носеха екипа на родното Каляри, са напуснали клуба. Боян Илиев ще продължи състезателната си кариера в Гърция, а Енчо Лемперов в Австрия. Добричлията Симеон Неделчев, който е възпитаник на детско-юношеската школа на Черно море (Варна), също няма да играе за напред в Каварна. За сметка на това в отбора са привлечени двама футболисти. Това са вратарят Николай Радомиров и халфът Симеон Симеонов, които идват от Добруджа.  От Иван Райчев научихме, че вече са уговорени четири контроли, като първата ще е на 31 януари с Ботев (Нови Пазар). На 7 февруари със Спартак (Варна), на 14 февруари с Несебър, а на 21 февруари с Шумен.

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter