VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

МНЕНИЯ СЛЕД МАЧА ДОБРУДЖА 07 - ЦСКА


Симеон Александров – волейболист на Добруджа 07:
Публиката е невероятна. Винаги е подкрепяла отбора на Добруджа 07. ЦСКА с нищо не ни затрудниха. Отборът ни беше много добре подготвен за мача.
Мирослав Живков – ст. треньор на Добруджа 07:
Това беше първи мач от втория полусезон. Определено труден като организация, тъй като към тима се присъединиха нови хора. Важно е че постигнахме добър резултат. Спортно-технически има какво да развиваме. Започнахме мача с много настроение и желание. Голяма предпоставка за това даде нашата публика, която създаде прекрасна атмосфера. Радвам се, че зарадвахме тях и нашите спонсори.
Веселин Велев – президент на ВК Добруджа 07:
Очаквана и желана победа. Поздравлявам момчетата, треньорите и публиката. Една такава победа е добро начало за сезона. Надявам се пълната зала и добрата атмосфера да стане една добра традиция. На 31 януари трябваше да бъде следващия домакински мач с Марек, но залата е залата и ние предложихме срещата да се играе на 3 март, но чакаме потвърждение от федерацията и Марек.
Включването на Симеон Александров дава по-голям потенциал на отбора.  Целта остава непроменена. Влизане в четворката. Аз съм привърженик на постепенните успехи, които трябва да натрупват опит и увереност у хората, които играят. Оттам нататък каквото направят вповече ще бъде в тяхната биография.
Александър Попов – ст. треньор на ЦСКА:
Не сме очаквали нито да загубим 3-0, нито да ни бъде лесно. Играем с много млади състезатели заради проблемите ни в клуба. Първата и основна задача е да се явяваме за мача, ние сме тук, играем, феновете ни подкрепят. Втората задача – да ги научим да играят по-добър волейбол.

снимка Александър СТОЯНОВ
 

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter