VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЦСКА ПРЕДЛАГА ПЕТИМА ЮНОШИ НА ДОБРУДЖА

Футбол

ЦСКА дава на Добруджа 1919 петима футболисти, които могат да играят като преотстъпени за пролетта във втора дивизия. Играчите до момента се подвизаваха във втория отбор на "армейците". Това са Васил Попов, Божидар Чорбаджийски, Юлиян Чапаев, Тони Стоичков и Емил Ботев, съобщи БТА.


Старши треньорът на добруджанци Димчо Ненов ще може да ги вземе и петимата, ако ги хареса, или пък да си избере тези, които прецени. По-рано днес старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов обяви, че желанието му е младите играчи от Борисовата градина да бъдат дадени в Б група, за да се обиграват. Изборът да бъдат пратени в Добруджа не е направен случайно. В отбора на Добруджа изпълнителен директор е Светослав Тодоров, който иска да подсили отбора след напускането на 13-те играчи с професионални договори, останали лоялни към треньора си Светослав Тодоров.

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter