VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ОБЗОР 2014: БОКСЬОРИТЕ СА ДОСТОЙНИ НАСЛЕДНИЦИ НА МОКАТА

Бокс

Възпитаниците на добруджанската боксова школа продължават да бъдат достойни наследници на първия ни олимпийски медалист Борис Георгиев - Моката.
През т.г. Стойка Петрова (на снимката) стана европейска шампионка в кат. до 51 кг при жените на първенството в Румъния, като по пътя към върха победи олимпийската шампионка Никол Адамс от Великобритания.


В началото на годината Стойка спечели и турнира „Странджа”. Тя, заедно с другата националка Светлана Каменова, записа поредица от престижни победи на световното първенство и в престижни международни турнири.
У нас Мариян Момчев стана първи в кат. до 81 кг на държавното лично-отборно първенство, на което съотборникът му в Добруджа Хаят Расим завърши втори при 91-килограмовите. Мариян и Хаят триумфираха в турнира за Купа България - съответно в категорите до 75 кг и до 81 кг, като Расим приключи и шести в първенството на Европейския съюз.   
При юношите с призовите класирания се отличиха Ивайло Йорданов от Добруджа и Валентин Иванов от Добрич, а при учениците - Раим Раим.

Харесай Фейсбук страницата на "Център спорт" - ТУК

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter