VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

СВЕТОСЛАВ ТОДОРОВ: ПОВЕЧЕ НЯМАМ ЖЕЛАНИЕ ДА РАБОТЯ В ДОБРУДЖА

Футбол

Нямам абсолютно никакво желание да работя под каквато и да е форма в този клуб след 31 декември, заяви в интервю за радио „Добруджа" Светослав Тодоров. От 1 януари всички мои взаимоотношения с Добруджа приключват. Не искам да водя разговори с хора от ръководството, категоричен е младият специалист. Той благодари за пореден път на община Добрич за огромната подкрепа и помощ, която оказва на футбола.


Тодоров показа справка, според която днес и вчера са му преведени всички заплати от януари до сега, въпреки че треньорът декларира, че не иска възнаграждение и ще работи без заплата. За да му тече трудов стаж, той все пак е назначен на минимална работна заплата, която до сега не е вземал, а дори е давал лични средства за първия отбор. Очаквайки, че това ще се използва срещу него, Тодоров присъства днес на срещата в общината между кмета, спортната комисия и управителния съвет, за да защити името си.
Тодоров обяви, че всички преведени средства ще разпредели между футболистите.
Футболистите са хората, които защитаваха цветовете и името на Добруджа, затова тези пари ще ги разпределя между тях, призна треньорът.
Всички футболисти също ще напуснат, няма нито един от първия отбор, който ще остане, декларираха пред радио „Добруджа" самите футболисти. Част от тях вече имат предложения да продължат кариерата си в други отбори, призна Светослав Тодоров без да издава повече подробности. Informirash.me

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter