VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

АКО СВЕТОСЛАВ ПЕТРОВ ОСТАНЕ ДИРЕКТОР, ФУТБОЛИСТИ И ТРЕНЬОР НАПУСКАТ ДОБРУДЖА

Футбол

Ако Светослав Петров остане изпълнителен директор на Добруджа, то футболистите и треньорския щаб ще напуснат клуба, обяви днес капитанът на тима Симеон Симеонов.
Подложени сме на лъжи и интриги. Даже наши момчета са били заплашвани. Не ние ще решим неговото бъдеще, но искаме да ви предупредим, призна капитанът.


Целият отбор присъства днес на заседанието на ПК „Спорт и младежки дейности" в общината. Отборът е завел писмена жалба срещу Светослав Петров, а Спортната комисия е получила и отговора на изпълнителния директор.
Председателят Младен Матеев заяви, че комисията не е в състояние да предприеме действия, но е готова да изслуша футболистите. Той призна, че му е много неприятно да чуе всичко това. Кметът има право да зададе въпрос на спортния директор, тъй като средствата са обществени и за нас е важно да се изразходват по най-добрия начин. Не можем да сме безучастни, каза Матеев.
Да бъде насрочена в най-близко бъдеще нова среща с футболисти, управителния съвет на клуба , президент, изп.директор и кмет, се обяви Иван Иванов, член на комисията по спорт и младежки дейност. Лично аз ще настоявам футболът да продължи да се развива. Не бива 1-2 години да отидат на вятъра. Конфликтът трябва да се реши по начин, по който отборът да се запази, обяви Иванов.
Той призна, че е доволен от резултатите, които отборът постига със значително по-малко средства от предходни години.
На срещата присъства и зам.кметът по финансовите въпроси Иван Колев. Трябва да се намери начин да бъде решен конфликтът. Моля да продължите участието си в първенството, да продължите да се представяте добре, призова заместник-кметът.
Накрая своята дума каза и треньорът Светослав Тодоров. Той обеща, че ще продължи професионалната работа.
Аз условия нямам, не съм заявявал официално, че ще си тръгвам, но договорът ми изтича в края на годината. „Не мога сам да си предложа договор и да го подпиша, нали?", попита Тодоров в кратко интервю за радио „Добруджа".
Така или иначе отборът ще завърши участието си през есенния дял от шампионата на „Б" група. До края остават две срещи - на 22 ноември е мачът Банско - Добруджа, а на 29 ноември Добруджа приема Созопол. ИА Добруджа

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter