VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ФУТБОЛИСТИ И ТРЕНЬОРИ НА ДОБРУДЖА ВНЕСОХА ЖАЛБИ СРЕЩУ ШЕФ

Футбол

Футболистите на втородивизионния Добруджа внесоха жалба в комисията за младежта и спорта към Община Добрич срещу начина на работа и отношението към тях на изпълнителния директор Светослав Петров. Играчите описват, че са крайно недоволни от управлението на клуба, а някои от тях след внасянето на жалбата дори са получили заплахи.


Отделно друга жалба срещу Светослав Петров до същата институция в Общината са внесли и цялото треньорско ръководство. Писмото на играчите е подписано от 15 души от общо 17 картотекирани.
Чрез апела до Общината футболистите искат да се преразгледа и начина на разпределение на средствата в клуба, който 90 процента е на общинска издръжка. blitz.bg

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter