VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

АГИТКАТА НА ДОБРУДЖА: НЯМА ДА СМЕ НА СТАДИОНА, ДОКАТО ТОДОРОВ НЕ СЕ ИЗВИНИ


Декларация от Агитката на Добруджа

Във връзка с последните събития и публикации в медиите, уронващи името на ФК "Добруджа" и на верните привърженици на отбора, ние от "Агитката на Добруджа" заявяваме следното:
На последния мач за първенство на "Б" група миналата неделя в град Бургас, с оглед на натрупалите се шест загуби (повече от победите този сезон) и с оглед на слабата игра на отбора срещу "Черноморец", ние привържениците поискахме оставката на старши треньора Светослав Тодоров. Това явно не се хареса на гореспоменатия и от негова страна заваляха обидни подвиквания и жестове към хората подкрепящи отбора и в това далечно гостуване. След мача ние имахме желание да поговорим със Светослав Тодоров и да изясним позициите си относно състоянието на футболния отбор и относно отношението му към нас. Г-н Тодоров не само, че не спря при нас, но и умишлено с пълна газ се опита буквално да прегази част от привържениците на отбора. Да се говори за предварително организирана атака или въобще за атака от наша страна е несериозно, смешно, жалко и обидно за всички хора подкрепили Добруджа по време на двубоя в Бургас. Искаме да припомним на г-н Тодоров неговите собствени твърдения, че "Агитката на Добруджа" е богатството на този клуб, както и многократните му благодарности към нас, че подкрепяме Добруджа навсякъде и независимо от резултата.
С оглед на случката в Бургас и последвалите събития и публикации в медиите, ние заяваваме, че докато Светослав Тодоров е треньор на ФК "Добруджа" и докато не се извини публично на привържениците на жълто-зелената идея и цялата добричка общественост, ние няма да сме на стадиона и да подкрепяме.

С Уважание: Агитката на Добруджа

Добрич значи Добруджа!

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter