VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

РЪКОВОДСТВОТО НА ДОБРУДЖА ИЗЛЕЗЕ С ДЕКЛАРАЦИЯ

Футбол

Ръководството на ФК “Добруджа” излезе с декларация във връзка с появилите се информации в пресата: В нея се казва: "Слуховете, че в клуба има финансов и организационен хаос категорично не отговарят на истината. Към настоящия момент клубът дължи на хората, работещи в него заплатите за месец октомври 2014 година.


За инцидента, случил се между нашия треньор и привържениците, пътували за мача в Бургас срещу местния „Черноморец“ и имайки предвид изключително противоречивите версии, изискваме от разследващите органи да се произнесат. Обявената информация, че привържениците на „Добруджа“ са действали под диктовката на външни фактори е смешна. Ние сме категорично против излишното създаване на напрежение между ФК „Добруджа“ и привържениците на отбора.

Искаме да успокоим обществеността в град Добрич, че благодарение на Общината и президента Валентин Василев, финансирането, такова каквото е и от доста време насам, ще бъде подсигурено и за следващия сезон. Заявяваме, че всички слухове за разпад и несъществуване на клуба категорично не отговарят на истината. Клубът ни е на 95 години и е просъществувал без значение от това кои са ръководните фактори, играчите или треньорите"

Клубът ще го има!

САМО ДОБРУДЖА!

Ръководството на ФК “Добруджа”

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter